tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post1392426650677100544..comments2023-10-03T16:15:22.005+03:00Comments on PIZZIAMO : Polpettoncini ripieni al sugo - täytetyt minimurekkeet tomaattikastikkeessaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-53666685005656682015-12-04T09:29:26.805+02:002015-12-04T09:29:26.805+02:00Onpa kivantuntuinen resepti. Vähän kuin suomalaise...Onpa kivantuntuinen resepti. Vähän kuin suomalaiset täytetyt lihapullat. Täytyykin joskus kokeilla. Olen tehnyt vastaavanlaisia suomalaisversioita, joiden nimi on Pyhätunturin pihvit. Täytteeksi emmenthal-juustoa ja kylmäsavuporoa. Lihaa vaihtelen mieltymysten mukaan. Savukinkkukin käy. Noita ei kyllä laiteta kasikkeen joukkoon. Päälle ripottelen vain karpaloita koristeeksi. Miksei hyvä sienisoosi sopisisi myös niiden kanssa hyvin. Ryyditetään vielä itsekeitetyllä karpalohillolla ja hyvään on . Hyvää Itsenäisyyspäiväviikonloppua :)Vägen till Stormskärethttps://www.blogger.com/profile/03897623820617197657noreply@blogger.com