tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post2802415923679209826..comments2023-10-03T16:15:22.005+03:00Comments on PIZZIAMO : Sitruunainen kantarelli-kermakastike nauhapastalleAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-89683599632292005792016-02-09T14:20:46.078+02:002016-02-09T14:20:46.078+02:00Kiitos! :)
Totta, sitruuna käy lähes mihin vaan, e...Kiitos! :)<br />Totta, sitruuna käy lähes mihin vaan, eipä äkkiseltään tule toista niin monikäyttöistä raaka-ainetta mieleen - no ehkä kananmuna. :D <br />Joo kyllä se on pienestä pitäen nämä taidot opeteltava ja tosiaan suloinen on. :-*<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-54986769968680627732016-02-08T14:35:48.405+02:002016-02-08T14:35:48.405+02:00Ihanan riehakas karnevaalitunnelma on vallannut bl...Ihanan riehakas karnevaalitunnelma on vallannut blogisi :D Sitruuna tosiaankin on suloisenpirteä kevään tuoja niin värinsä kuin makunsakin puolesta ja sopii todellakin monenlaisiin ruokiin niin suolaisiin kuin makeisiinkin. Vesi ihan herahtaa kielelle, kun reseptiä lukee ja kuvaa katselee.<br />Pieni pastaleipuri on niiiiin sulonen! Pienestä se on tuokin taito opeteltava ja minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Mukavaa alkanutta viikkoa!Vägen till Stormskärethttps://www.blogger.com/profile/03897623820617197657noreply@blogger.com