tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post5247037950833545893..comments2023-10-03T16:15:22.005+03:00Comments on PIZZIAMO : Pesto di barbabietola - punajuuripesto Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-58520200155642967022016-03-24T09:53:41.104+02:002016-03-24T09:53:41.104+02:00Ei kovin paljon käytetä eikä kyllä kaupastakaan lö...Ei kovin paljon käytetä eikä kyllä kaupastakaan löydy samalla tavalla, kuin Suomesta. Olen saanut sellaisen käsityksen, että joillain aivan pohjoisimman Italian alueilla ehkä enemmänkin. Ei kyllä kuulu ns. välimerelliseen keittiöön.<br />Hetken jo ajattelin keksineeni jotain hyvinkin omaperäistä, kun kun sain idean punajuuripestosta, mutta suomenkielisiä reseptejä löytyi helposti useita ja kun huvikseni googlettelin italiaksi, niin kyllä aika monia hakutuloksia punajuuripestolle tuli ehkä vähän yllättäen italialaisilta sivuiltakin. :)<br />Kiitos samoin teille! :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-48831885453479684342016-03-23T18:40:18.366+02:002016-03-23T18:40:18.366+02:00Varmasti onkin hyvää:) Aika erikoinen ohje näin su...Varmasti onkin hyvää:) Aika erikoinen ohje näin suomalaisen korvaan, sillä jotenkin aina vain miellän peston basilikasta tehdyksi, vaikka hyvin tiedän, että muitakin on. Punajuurta en kyllä ikinä olisi osannut kuvitella peston ainekseksi. Käytetäänkö Italiassa paljonkin punajuurta? Jotenkin olen mieltänyt sen enimmäkseen meidän suomalaisten ja venäläisten ruokakulttuuriin kuuluvaksi. Mutta tosiaankin guatemalalaisen ystäväni tekemään heidän perinteiseen kuolleittenpäivänruokaan se myös kuuluu, eli olen ilmeisesti ollut punajuuren suhteen täysin väärässsä.<br />Kivaa Pääsiäisen odotelua teillekin :)Vägen till Stormskärethttps://www.blogger.com/profile/03897623820617197657noreply@blogger.com