tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post8350786192985469253..comments2023-10-03T16:15:22.005+03:00Comments on PIZZIAMO : Focaccia con zucca, cipolla e rosmarino - kurpitsa-sipuli-rosmariini -focacciaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-19028020055461779622015-11-05T13:41:43.469+02:002015-11-05T13:41:43.469+02:00Kiitos! :)
Kieltämättä pizzaa muistuttaa tosi palj...Kiitos! :)<br />Kieltämättä pizzaa muistuttaa tosi paljon - varsinkin, kun laitoin leivinpaperille enkä öljyttyyn vuokaan. :)<br />Kovin samantyyppisiä ovat - pizzassa usein on mozzarellaa, mutta ei aina, kuten esim. Marinarassa. ;)<br />Totta se on, kyllä pizzan päälle voi oikeastaan laittaa mitä vaan - vaikea kuvitella, mikä ei sopisi. :D Perunat ovat loistavia samoin ranskikset ja varmaan ne nakitkin, mitä en tosin itse ole kokeillut. ;)<br />Makeitakin pizzoja on, joihin laitetaan nutellaa, smartiseja, kookoshiutaleita, tomusokeria...Vain mielikuvitus on rajana. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00370421080050838322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1247005918976576222.post-69467844110169165242015-11-05T12:22:05.127+02:002015-11-05T12:22:05.127+02:00Ihanat kuvat ja taas mielenkiintoinen kurpitsaohje...Ihanat kuvat ja taas mielenkiintoinen kurpitsaohje :) Tuo vaikuttaa aivan pizzan ja foccacian välimuodolta. Eikös pizza olekin suomalaisen pyttipannun vastine, johon voi laittaa, mitä kaapissa sattuu olemaan?Vägen till Stormskärethttps://www.blogger.com/profile/03897623820617197657noreply@blogger.com