tiistai 29. marraskuuta 2016

Pizziamo ja italialainen jouluruoka Turun Sanomissa

Tällä kertaa vähän erilainen päivitys: turkulaisille ja muillekin, ketkä Turun Sanomat onnistutte käsiinne saamaan tiedoksi, että tämänpäiväisen lehden joululiitteessä oli juttu italialaisesta jouluruoasta, jota varten pääsin haastateltavaksi ja Pizziamokin tuli jutussa mainittua. ;) 

Mukana on myös jouluinen italialainen resepti, jonka sain omassa kotikeittiössäni toteuttaa. Kyseessä on napolilainen erikoisuus struffoli, joka on ihanan hunajainen, nonparellein koristeltu leivonnainen. Kyseistä ohjetta ei vielä löydy täältä blogin puolelta, eli vilkaiskaa resepti Turkkarista, jos innostutte italialaisesta joululeivonnasta. Liitän jutun tähän päiviytykseen pikimmiten ja laitan toki struffolien ohjeen tänne blogiinkin hyvissä ajoin ennen joulua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti