oliiviöljyä
suolaa
valkosipulinkynsi
1 pieni kesäkurpitsa
1 tölkki tomaattimurskaa
300 g pastaa
pinnalle parmesaania tai granaa
Valmistus
Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sillä välin valmista kastike: laita reilusti oliiviöljyä kuumenemaan pannulle ja sen ollessa kuumaa, lisää joukkoon valkosipulinkynsi. Se saa saada hieman väriä, muttei palaa eikä ruskistua liikaa. Pilko tällä välin kesäkurpitsa ja lisää pannulle ja suolaa. Kypsennä sekoitellen, kunnes kesäkurpitsa on puoliksi pehmennyt. Lisää tomaattimurska (ja halutessasi aivan ripaus sokeria) ja anna hautua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Poista valkosipulin kynsi, sekoita kastike pastan joukkoon ja tarjoile grana padanon tai parmesaanin kera.
Buon appetito! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti