sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pizza con patate e grana al rosmarino - Rosmariinin tuoksuinen peruna-grana padano -pizza

Sunnuntain kunniaksi tein pizzaa ja huomasin, että jokunen tovi onkin jo päässyt kulumaan edellisestä pizzapäivityksestä. :) Toki olen tällä välin pizzaa tehnyt, mutta en näköjään mitään, mitä ei täältä blogista vielä löytyisi. ;) Perunapizzan ohjekin itseasissa löytyy jo täältä, mutta tällä kertaa tein hieman erilaisen version ja ajattelin sen vielä tänne erikseen laittaa.

Tällä kertaa käytin perunoiden kera myös rosmariinia, joka viimeeksi perunapizzaa tehdessäni oli päässyt loppumaan. Lisäksi laitoin mozzarellan kaveriksi grana padanoa tuomaan hiukan voimakkaampaa aromia, mitä pelkästä mozzarellasta tulee.

Lopputulos näytti tältä:



Ainekset pellilliseen:

annos pizzataikinaa
oliiviöljyä
keitettyjä perunoita
2 mozzarellaa
n. 50 g grana padano -lastuja
rosmariinia

Valmistus

Lämmitä uuni 300 asteeseen. Kaulitse pizzataikina ohueksi ja valele oliiviöljyllä. Leikkaa päälle perunaviipaleita ja ripottele pinnalle rosmariinia. Lisää hienonnettu mozzarella ja granalastut ja paista uunissa noin 10 minuuttia. Leikkaa palasiksi ja tarjoile, buon appetito! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti