keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pizza alle zucchine

Valkoisissa pizzoissa pysytellään edelleen. :) Tällä kertaa pizzaan täytteeksi pääsee kesäkurpitsa.

Yksinkertaista ja helppoa ja niin kovin maukasta, kokeilkaa vaikka! :)

Tomaattikastiketta ei tähänkään pizzaan siis tule, joten mozzarellaa kannattaa laittaa aika reilusti, jotta pizzasta tulee mehevä.

Kannattaa valita aina (koskee myös muita ruokalajeja) mahdollisimman ohuita kesäkurpitsoja - mitä ohuempi, sen parempi. Mitä suurempi, sen mauttomampi, ja sitä ikävämmäksi sen rakenne muuttuu kypsennettäessä.

Leikkaa kesäkurpitsa muutaman millin paksuisiksi pyörylöiksi, paista runsaassa oliiviöljyssä ja laita suolaa makusi mukaan.

Levitä pizzapohjalle yhdessä mozzarellan kanssa ja paista pizzaa uunissa kunnes mozzarella on kunnolla sulanut ja saanut pintaansa kauniin värin.

Koristele basilikan lehdillä.

Valmista tarjottavaksi ja nautittavaksi, buon appetito!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti