Eilisessä postauksessa ehdinkin jo mainita, ettei ole ollenkaan huono asia, jos pastaa tuleekin keitettyä turhan reilusti, päin vastoin. :) Sitähän voi jopa tarkoituksellisesti keittää vaikka tupla-annoksen, jotta pääsee nautiskelemaan ihanista jämä-resepteistä. :D Itsellä oli tänään sellainen päivä, että jouduin turvautumaan tiiviiden aikataulujen vuoksi todella yksinkertaiseen ruuanlaittoon, ja olin ennakoinut sen jo eilen tekemällä
spaghetti al pomodoroa tuplamäärän. Katso ohje
täältä, laita tämän ohjeen lopputulos uunivuokaan, päälle mozzarellaa (tai muuta juustoa, esim. parmesaania tai sekä että) ja halutessasi basilikaa (niin saat kivan
tricolore-pastan eli Italian lipun värit pastaan) ja paista uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on ainakin sulanut mutta mielellään myös vähän väriä saanut - tämä takaa sen, että spaghetitkin alkavat jo olla paikka paikoin hieman
croccanti eli ihanan rapeita. :)
Näin helposti tuli valmista, ja yleensä maistuu sekä lapsille että aikuisille tällainen spaghettivuoka. ;)
Buon appetito!
P.S. Huomenna on myös vähän kiireinen päivä luvassa, mutta ruoka on jo valmiiksi mietittynä...tervetuloa takaisin vilkaisemaan, mitä silloin olen valmistanut! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti